Hirdetés

A Sony felvásárolta a világ kedvenc anime streaming oldalát

|

Hosszas tervezgetés és számolgatás után létrejött a megállapodás: a Sony kezébe került a Crunchyroll és nagy tervei vannak vele.

Hirdetés

Először tavaly októberben jöttek a hírek, hogy a Sony fel akarja vásárolni a Crunchyrollt. A japán óriás 2017-ben már bekebelezte a Funimationt, de ez csak a kezdet volt: a cég egy nagy, összevont anime szolgáltatást tervez, amihez persze a nyugati animefogyasztók legismertebb oldalára is szükség volt.

Tegnap véglegessé vált az üzlet, amikor a Sony és a Funimation bejelentették, hogy 1,175 milliárd dollárért felvásárolták a Crunchyrollt.

Ezzel a Sony kezébe került az összes anime, szolgáltatás, merch és videojáték, amit a Crunchyroll forgalmazott. A weboldalnak 120 millió regisztrált felhasználója van 200 országban, ami szintén komoly tényező volt a vételár megállapításánál.

Hirdetés

A Sony nem részletezte még a terveit, de a hivatalos nyilatkozat szerint a Funimation és a Crunchyroll segítségével szeretne összehozni egy egységes "anime élményt". Ez valószínűleg azt jelenti, hogy hamarosan elindítják majd a saját Netflix-szerű megoldásukat, csak anime sorozatokkal.

Ez mind nagyon jól hangzik, de akkor leszünk csak igazán boldogok, ha a Sony elintézi, hogy kapjunk második évadot a God of High Schoolból. Addig a véleményformálással kivárjuk a további fejleményeket.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)