Hirdetés

A Sony szemében úgy lett csalódás a Days Gone, hogy több fogyott belőle, mint a Ghost of Tsushimából

|

A PlayStation konzolok gyártója nem kezelte egyenlőként a Bend Studio projektjét a többi belsős fejlesztéssel.

Hirdetés

A PlayStation előző generációjának leginkább alulértékelt exkluzívja volt a később PC-re is kiadott Days Gone. Noha a játékosok zöme kimondottan szerette Deacon St. John történetét, a nyitott világú akció-kaland hangulatát és játékmenetét, a reméltnél rosszabb pontszámokat biggyesztettek írásuk végére a kritikusok.

A fejlesztőcsapat jelen pillanatban egy új IP-n dolgozik, miközben a Days Gone 2 elkészülésére majdhogynem nullával egyenlő az esély, miután a Bend Studio hiábavalóan lobbizott a folytatásért, arra ugyanis a PlayStation vezetősége kerek-perec nemet mondott.

Hirdetés

Pedig kereslet minden bizonnyal lenne rá. Erre Jeff Ross, a Days Gone rendezője mutatott rá annak kapcsán, hogy egy másik belsős csapat, a Sucker Punch épp megünnepelte a Ghost of Tsushima 8 millió példányt túlszárnyaló eladásait.

Mint a tweetjében írja, távozásáig (erre 2020 decemberében került sor) 8 milliónál is több fogyott a posztapokaliptikus játékból, és erre még rájönnek az egymilliót meghaladó steames forgalmazás számai. Ennek dacára a menedzsment mindvégig azt éreztette velük, hogy mekkora csalódás a Days Gone.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)