Hirdetés

A Sony visszatáncol, továbbra is lehet majd venni PS3 és PS Vita játékokat

|

Hamar szertefoszlott a nagy elhatározás, mégsem szüntetik be a PlayStation 3-ra és PS Vitára megjelent játékok digitális értékesítését.

Hirdetés

Március végén számoltunk be arról, hogy becsukott egy kaput a Sony azok előtt, akik régebbi PlayStation játékokat vásárolnának, vagyis nem lehet többé digitálisan megvenni a  PS3-as, PSP-s vagy PS Vitás játékokat. Nyilván a régebbi címek rajongói ennek cseppet sem örültek, a népharag hatására pedig elég hamar megváltozott a Sony álláspontja. 

A hivatalos PlayStation Blogon közzétett közleményben Jim Ryan, a Sony Interactive Entertainment vezetője elmondta, világossá vált a cég számára, hogy rossz döntést hoztak.

Hirdetés

Jelen állás szerint egyedül a PSP-s játékok értékesítése szűnik meg az eredeti terveknek megfelelően 2021. július 2-án, a PlayStation 3-as és PS Vitás címeket azonban továbbra is megvehetik azok, akik ezekkel akarják bővíteni gyűjteményüket.

Ha esetleg ti is pont egy ilyen vásárláson gondolkodnátok, akkor a március végi bejelentés kapcsán írt cikkünkből tudtok ötletet meríteni annak tekintetében, hogy mit is lehet érdemes beszerezni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)