Hirdetés

A Sonyról és a játékipar jövőjéről fog beszélni a PlayStation főnöke

|

Jim Ryan egy nagyszabású konferencia sztárfellépőjeként fejti ki a gondolatait.

Hirdetés

Habár a PlayStation Showcase már mögöttünk van, hamarosan egy újabb érdekes eseményt is hoz az ősz a PlayStation-rajongóinak. A GamesIndustry.biz ugyanis bejelentette, hogy az októberben esedékes játékipari konferenciáján, a GamesIndustry Live: Londonon a Sony Interactive Entertainment (SIE) elnöke, Jim Ryan is fellép majd.

A hivatalos kedvcsináló szerint a PS-főnök egy előre rögzített beszélgetés keretében mesél a PlayStationnél eltöltött éveiről, a márkával kapcsolatos nézeteiről és arról, hogy mit tartogathat a jövő a játékipar számára.

Hirdetés

A Franklin D. Roosevelt elnök híres rádióbeszédei után csak fireside chatnek, azaz kandalló melletti beszélgetésnek nevezett eseményre október 7-én csütörtökön, közép-európai idő szerint délután 5 órakor kerül majd sor. A GI Live résztvevői az ExCeL Centre konferenciaközpontban követhetik a műsort, de lesz online vetítés is.

Ryan egyébként 1994-ben csatlakozott a Sony Interactive Entertainment európai ágához, ami akkoriban még Sony Computer Entertainment Europe néven futott. Innen kapaszkodott a cég csúcsára: 2011-ben az európai divízió elnöke lett, 2019 áprilisában pedig a teljes SIE vezetésével bízta meg a Sony.

Ugyanakkor nem csak a PlayStation főnöke miatt lehet érdekes a GI Live: London, a program szerint további nagy cégek is képviseltetik majd magukat. A Valve például kérdezz-felelekkel készül, ahol a Steam Deckről is kiderülhet egy s más, de valamilyen módon jelen lesz a Ubisoft, a Bandai Namco, a Devolver Digital, a Sega és a Tencent is.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)