Hirdetés

A sorozat egyik legerősebb rajtját produkálhatta a Battlefield 2042

|

A jelek szerint nem igazán mutatkozott meg a Battlefield 2042 rázós rajtjának hatása a pénztáraknál.

Hirdetés

Habár a Battlefield 2042 júniusi leleplezése egy olyan kedvcsinálóval indította a hype-ot, amitől eldobtuk az agyunkat, a játék megjelenéskori állapota több szempontból sem hozta az elvárt minőséget, így a 2002 óta futó széria legújabb darabja hamar a Steam leggyűlöltebb címei között találta magát.

A jelek szerint viszont a negatív hírverés nem ártott komolyan a kezdeti eladásoknak, a játékújságíró Tom Henderson által megszerzett, állítólag EA-s forrásból származó számok alapján ugyanis a Battlefield 2042 közel volt ahhoz, hogy a sorozat történetének legerősebb rajtját produkálja.

Hirdetés

Az erről árulkodó Twitter-poszt szerint az első héten 4,23 millióan húzhatták be a DICE újdonságát, amit csak a 4,68 millió példányban gazdára talált Battlefield 3 tudott überelni egy évtizeddel korábban.

A dobogó harmadik fokán az első világháborús témájú Battlefield 1-at találjuk, amiből 3,46 millió fogyott az értékesítés első hét napjában.

A számot ugyan nem erősítették meg hivatalosan, de akár még helytállónak is bizonyulhat, hiszen mégiscsak az egyik legnagyobb játékipari franchise-ról beszélünk, így a toplista többi résztvevőjének számait nézve hihető a helyezés.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Az első hét adatainál persze jóval fontosabbak lesznek a hosszabb távú statisztikák, melyek nagyban függnek majd attól, hogy milyen frissítések követik a Battlefield 2042 nemrég befutott első nagy javítását.

Az EA mindenesetre igyekszik úrrá lenni a helyzeten, és a napokban a franchise teljes átszervezését jelentette be, arra a Vince Zampellára bízva az irányítást, aki Infinity Ward-veteránként meghatározó szerepet játszott a Call of Duty-széria első éveiben is. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)