Hirdetés

A Square Enix sem tartja meg az E3-ra tervezett bemutatóját

|

A legutóbbi negyedéves jelentésben beszélt a kiadó a COVID-19 következményeiről, és az elmaradt E3-mal kapcsolatos terveiről.

Hirdetés

A Square Enix 2019. április 1-től 2020. március 31-ig terjedő üzleti évéről adott jelentést a befektetőinek néhány nappal ezelőtt. Kiderült, hogy a cég összbevételei szépen növekedtek, ebben pedig sokat segítettek az online és mobiljátékaik. Ettől függetlenül nem csak jó hírekkel tudott szolgálni a kiadó, mivel a vírus náluk is komoly nehézségeket okozott.

Hirdetés

A COVID-19 miatt bevezetett új munkarend jelentősen lelassította a fejlesztések folyamatát, így el vannak maradva a projektjeikkel. Nem tudnának mit bemutatni az E3-as időszakban, így ők semmilyen online sajtótájékoztatót nem fognak tartani, ellentétben versenytársaikkal.

Persze ez nem jelenti azt, hogy ne lenne majd bejelenteni valójuk idén, de ami van, azt külön, egyesével fogják prezentálni, illetve jó eséllyel ott lesznek a Tokyo Game Show 2020-as online előadásán is.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)