Hirdetés

A Star Wars filmek rendezőjének játékstúdíója felvette a Bulletstorm producerét

|

Tanya Watson több éves Epic Gameses szolgálat után most egy nagyon komoly csapat élére került.

Hirdetés

J.J. Abrams és Katie McGrath film és sorozatgyártó cégének, a Bad Robotnak van egy játékfejlesztő divíziója is Bad Robot Games néven, és ugyan nem tőlük hangos a sajtó, de szépen lassan rápörögnek az "innovatív élmények" gyártására. A stúdió első játéka egy teljesen új, AAA IP lesz, de ezen kívül semmit nem tudunk róla.

Akármire is készül csapat, a lehető legjobb embereket próbálják összeszedni a melóra. Most éppen Tanya Watsont szerződtették le a csapat operatív igazgatójának és elnökének.

Hirdetés

Watson korábban olyan címeken dolgozott, mint a Fortnite, a Gears of War, és az Unreal Tournament, korábban pedig producerként a Bulletstorm fejlesztését is levezényelte.

"Watson fogja majd irányítani a Bad Robot Games kiadási munkálatait, miközben a cég több médiumon keresztül épít új világokat. Watson és a csapat a Bad Robot játék és film ipari veteránjaival fogja megnyitni a kapukat új, innovatív történetek felé."

- szól a Bad Robot közleménye.

A stúdió elnöke egyébként Anna Sweet, korábbi Valve és Oculus fejlesztő. A Bad Robotnál dolgozik még egy World of Warcraft veterán, Joe Rumsey is technikai vezetőként, és Oneil Howell (Just Cause), mint vezető a pályadizájner.

A stáblista daliás, már csak arra leszünk kíváncsiak, hogy mit fognak letenni az asztalra. Ti milyen műfajnak örülnétek?

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)