Hirdetés

A Steam legjobban várt játéka egy nap alatt elképesztő számokat produkált megjelenése után, horror lázban ég mindenki

|

Az emberek úgy habzsolják a Forest folytatását, mintha csak ingyen fagyiról lenne szó.

Hirdetés

Hosszas csúszások után a Sons of the Forest végre megjelent, és bár egyelőre csak Early Access formátumban létezik, ez nem állította meg a hype vonatot. A helyzet nem túl meglepő, ha azt vesszük alapul, hogy a játék egyébként is rekordot jelentő számokat hozott a kivánságlistákon történő szereplésével is. Most, hogy ténylegesen meg is jelent, százezrek pörgetik egyszerre.

A hír írásának pillanatában a Sons of the Forest egyidejű játékosszáma a 350 ezres csúcsot érte el, és Twitchen 769 ezer néző követte a kalandozó tartalomgyártókat. Utóbbi eredményével a játék olyan címeket hagyott maga mögött, mint a Call of Duty: Modern Warfare II, az Apex Legends vagy az Overwatch 2. Az Early Access játékból 24 óra alatt több mint 2 millió példány fogyott.

Hirdetés

A siker egyszerre meglepő, és kiszámítható. A 2014-es előzmény, a Forest hatalmas sikert aratott, köszönhetően annak, hogy horror elemekkel csavarta meg a szokásos kooperatív, túlélős-építgetős formulát. A streamerek és videógyártók imádták a cuccot, ami az égbe pörgette a Forest számait. Az igazi meglepetés, hogy a Sons of the Forest mindeössze 24 óra alatt hozott ekkora eredményeket.

Ti kipróbáltátok már a játékot?

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)