Hirdetés

A Steam második legnépszerűbb játékaként debütált a New World

|

A New World egyidejű játékosszám tekintetében lekörözte az örök kedvenc Dota 2-t, csak a CS: GO-t nem sikerült lehagynia az Amazon MMO-jának.

Hirdetés

Az Amazon videojátékos projektjei eddig nem jártak be egyszerű utat, de egyik zászlóshajójuk, az AWS technológiájának demonstrálására kitalált New World című MMO halasztások, a téma körüli kétségek, és videokártya-gyilkos hibák után végre megjelent.

A rajt ugyan nem zökkenőmentes, ahogy azt ebben a műfajban már-már borítékolni lehetett, de így is rengeteg játékos szavaz bizalmat a játéknak.

Hirdetés

A Steam statisztikái szerint a rajt napján a második legtöbb játékos döntött úgy, hogy a kliensben épp a New Worldöt választja, az eddigi abszolút csúcs pillanatában hétszázezernél is több felfedező nyüstölte az Amazon Game Studios és a Double Helix közös alkotását. Ehhez minden bizonnyal hozzájárul a játék kedvező üzleti modellje, amiben nincs havidíj és az egyszeri vételi ár is alacsonyabb a nagyköltségvetésű újdonságoktól megszokott 60 eurónál.

A másik faktor, ami a New World kezére játszik, hogy a World of Warcraft jelenlegi állapota kapcsán sok, az MMO műfajt kedvelő játékos kacsintgat másik, hasonló játékok irányába (ezekből mi is összeállítottunk egy rövid ajánlót), valószínűleg közülük is sokan adnak esélyt a legújabb címnek.

Ti próbáltátok már a New Worldöt? Ha igen, milyenek az első tapasztalataitok?

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)