Hirdetés

A Take-Two fejese továbbra is abban hisz, hogy a single player játékokra szükség van

|

Igaz, hogy a Grand Theft Auto Online rengeteg pénzt hoz a cégnek, de ez nem ok arra, hogy az egyjátékos kalandokról lemondjanak.

Hirdetés

A Grand Theft Auto V már közel hét és fél éve levakarhatatlan a játékeladási toplistákról: 140 millió példány fogyott eddig belőle, nem kis részben a Grand Theft Auto Online miatt, amit folyamatosan frissítenek, bővítenek, és aminek virtuális pénznemére lelkesen költenek a játékosok. Lehet, hogy ekkora sikert a multis mód nélkül nem ért volna el a játék, de azért nagyon szépen startolt, és akkor is kelendő volt, amikor a GTA Online még nem indult el.

Így aztán végképp érthető, hogy a Take-Two miért hisz a single player játékok erejében. Strauss Zelnick a cég elnöke elmondta, hogy továbbra is lelkesen fognak invesztálni a kiváló történetmesélésről és egyjátékos élményekről ismert Rockstar Games projektjeibe, annak pedig külön örülnek, hogy a multi is megy nekik.

Hirdetés

Ennek folyományaként nem fogják a Rockstart döntésre kényszeríteni, azt csinálnak, amit szeretnének - ez egy teljesen adekvát hozzáállás, tekintve, hogy a GTA Online mellett a Red Dead Online is rekord évet zárt. Hozzátette még, hogy portfóliójukban az alkalmi játékosoknak szóló mobilos, és az összetett, hatalmas, egyedül vagy többen játszható játékok egyaránt helyet kapnak majd a továbbiakban is.

A Take-Two nemrégiben megpróbálta felvásárolni a Codemasterst, de az Electronic Arts jobb ajánlatot adott.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)