Hirdetés

A Take-Two részvényeknek nagyon fájt a Grand Theft Auto VI szivárgása

|

Eddig sem remekeltek idén a Take-Two részvényei, de a szivárgás is csúnyán odavert nekik.

Hirdetés

Szeptember 19. nem lesz a Take-Two fejeseinek kedvenc napja, a hétvégi Grand Theft Auto VI szivárgásokra ugyanis ma úgy reagált a részvénypiac, hogy a kiadó papírjai rögvest 6%-ot zuhantak a kereskedés megkezdése előtt - erről a Reuters számolt be elsők között.

A Take-Two részvények a szivárgás nélkül sem állnának fényesen, a 2022-es évet nézve már több mint 30%-os mínusznál jár az árfolyam, és ki tudja, mennyire állhat még inkább a földbe a mostani fejlemények következtében. 

Hirdetés

A Grand Theft Auto VI egyébként korábban is hatással volt már a részvényárfolyamra, hiszen az nem kevesebb mint 7%-ot emelkedett idén februárban akkor, mikor hivatalosan is megerősítették, hogy fejlesztés alatt áll a következő GTA.

Mindez annak függvényében nem is csoda, hogy a BofA Global Research becsélesei szerint a GTA VI a megjelenésekor egyből 3,5 milliárd dolláros bevételt fog termelni, ezt követően pedig évente további átlag 2 milliárd dollárt hoz majd a konyhára.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)