Hirdetés

A Tencent bekebelezheti a Warframe fejlesztőcsapatát birtokló vállalatot is

|

Ha sikeresek lesznek a tárgyalások, akkor még tovább terjeszkedhet a kínai óriás.

Hirdetés

Az 1998-ban alapított Tencent vállalat az elmúlt évek során igazi óriássá nőtte ki magát, és számos területen vannak leányvállalatai. Természetesen a videojáték-iparnak is fontos szereplője, hiszen olyan stúdiókat birtokol, mint a League of Legends-et fejlesztő Riot Games, vagy a Conan Exiles és több más játék mögött álló Funcom, de még a Fortnite-ot fejlesztő Epic Games egy méretes része is a céghez tartozik.

Hirdetés

Hamarosan pedig még tovább bővülhet az állomány, ugyanis a hongkongi székhelyű Leyou bejelentette, hogy exkluzív tárgyalásokat kezdtek a Tencenttel, aminek az lehet a vége, hogy leányvállalatként csatlakoznak a kínai óriásvállalathoz. Egyébként a Leyou-nak is vannak különböző stúdiói, amelyek közül talán a legismertebb a Warframe-et fejlesztő Digital Extremes, de a Gears Tactics-et készítő Splash Damage is a kötelékükbe tartozik.

Jelenleg a Leyou kizárólag a Tencenthez tartozó Tencent Mobility Limiteddel tárgyal a lehetséges felvásárlásról, így a többi potenciális vásárlónak egyelőre meg kell várniuk a további fejleményeket. Egyébként korábbi hírek szerint a Sony is érdeklődik a hongkongi cég iránt, de a mostani helyzetet elnézve elképzelhető, hogy hoppon maradnak.

Szerintetek hatással lehet a Warframe-re, ha megvalósul a felvásárlás?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)