Hirdetés

A tervezettnél tovább gyárt PlayStation 4-eket a Sony

|

Annak ellenére, hogy már több mint egy éve megjelent a PlayStation 5, még a PS4-készleteket is feltöltik.

Hirdetés

Az ellátási láncban jelentkező problémák miatt továbbra is bizonytalan, mikor jön el az a nap, amikor besétálhatunk egy boltba, és a polcról emelhetjük le új, jelenlegi generációs konzolunkat. Nem valószínű, hogy erre idén sor kerül, hiszen a kínálat bővítésével problémák vannak, a kereslet meg nő, és sokat elmond, hogy a fejlesztők, kiadók közül is kevesen merik játékaikat kizárólag PlayStation 5-re és/vagy Xbox Series konzolra megjelentetni, elengedve az idén már kilencéves előző generációt.

Hirdetés

A Sony adott már ki PS5-exkluzív játékot, de az idei évre várható újdonságai közül mind megjelenik még PS4-re: a Horizon Forbidden West, a Gran Turismo 7 és a God of War Ragnarök is kapható lesz mindkét PlayStationre.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Ennek ismeretében nem meglepő, hogy bár eredetileg 2021 végén akarták leállítani a PS4-gyártást, a Bloomberg információi szerint idén még nagyjából egymillió gép biztosan készül. Ennek köszönhetően a Sony a gyártópartnerekkel is jobb üzletekről állapodhat meg. Az értesüléseket a Sony egyik szóvivője is megerősítette, bár arról a cég korábban nem nyilatkozott, hogy valóban tavaly akarták-e átállítani a gyártást.

Aki tehát PlayStation-exkluzívokkal játszana, számolhat azzal, hogy PlayStation 4-et könnyebben és olcsóbban fog tudni szerezni, és egyelőre nem kell súlyos kompromisszumot kötnie.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)