Hirdetés

A The Game Awards szervezője máris lecsapott, hogy helyettesítse az elmaradó E3-at

|

Nem biztos, hogy a Summer Game Fest hangulata pont olyan lesz majd, mint a korábbi E3-aké, de Geoff Keighley mindent megtesz, hogy pótolja az expót.

Hirdetés

A gamer díjátadón először 1994-ben dolgozó Geoff Keighley mára elérte, hogy az ő év végi gálája, a The Game Awards legyen a legnagyobb figyelemmel övezett ceremónia, ahol az adott esztendő legjobb játékait díjazzák. Most pedig úgy tűnik, hogy másik kezdeményezése, a Summer Game Fest is nagy lökést kap, a szervezők ugyanis maximálisan igyekeztek kihasználni, hogy idén még digitális formában sem lesz E3. Keighley nem sokkal az ESA bejelentése után közzétett egy Twitter-üzenetet, amiben csak egy kacsintó emoji állt, utalva rá, hogy az ő rendezvényük viszont idén is várja majd az érdeklődőket.

Hirdetés

A nap folyamán konkrét bejelentéssel is szolgált, elárulta, hogy júniusban - ez hagyományosan az E3 hónapja is - egy Kickoff Live nevű streammel veszi majd kezdetét az idei Summer Game Fest, ahol bejelentések, hírek és bizonyos játékok első bemutatói kapnak majd helyet. Ez nagyon is hasonlít egy hagyományos sajtókonferencia programjára, és tavaly is hozott néhány ütős leleplezést.

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Emellett a főszervező arról is beszélt, hogy ez alkalommal sokkal rövidebb időtartamba sűrítve kapjuk majd meg a Summer Game Fest újdonságait, nem az egész nyárra szétszórva. Keighley egyébként azt sem hagyta szó nélkül, hogy sokak szerint a rendezvénye promóciójának időzítésével ő is üt egy szöget az E3 koporsójába.

"Nálam nincs nagyobb rajongója annak, amit egy, az E3-hoz hasonló esemény jelent a játékiparnak. 25 évig minden évben elmentem az E3-ra. Ahogy az iparág fejlődik, fejlődnie kell annak is, ahogy a játékipar találkozik. Mindig azért fogok küzdeni, ami szerintem a legjobb a játékoknak - és nem tervezem ezt abbahagyni"

- írta később a nap folyamán.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)