Hirdetés

A The Last of Us: Part I egyik fejlesztője elmondta, miért nem érzi lenyúlásnak a játékot

|

Az, hogy teljes árat kérnek a 2013-ban megjelent The Last of Us remake-jéért, sok játékos szemöldökét rántotta fel.

Hirdetés

Fantasztikus játék volt a 2013-ban megjelent The Last of Us, amit a PlayStation 4 debütálása után egyszer már feljavított a Naughty Dog, de szeptemberben érkezik a nagyobb változásokat hozó, a rendszereket és a játék külsejét is modernizáló remake PlayStation 5-re, és ami még fontosabb, nem sokkal később PC-re is.

Ugyanakkor amikor kiderült, hogy a Sony 27.490 Ft-os, avagy teljes áron fogja árulni, a játékosok kétkedni kezdtek azzal kapcsolatban, megér-e ennyit a lassan 10 éves játék újrajátszása.

Hirdetés

A korábban több Sony-csapatnál, köztük a Naughty Dognál is tevékenykedő, jelenleg a Bendnél dolgozó Robert Morrison Twitteren védte meg az árazást. Elmondta, hogy szerinte ez "a legkörültekintőbben összeállított és kivitelezett projekt", amit valaha látott karrierje során, és hogy "a lehető legnagyobb gondossággal és odafigyeléssel készült".

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hozzátette, mindenki magának döntse el, megér-e neki ennyit a játék, de őt lenyűgözte a projekt, és egyáltalán nem csak lenyúlásról van szó. 

Ti hogy vagytok ezzel? Ki fogjátok fizetni a teljes árat, vagy megvártok egy leárazást?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)