Hirdetés

A The Last of Us Part II egyik fejlesztője átigazolt az Obsidianhoz

|

A Sony belsős fejlesztőcsapatától a Microsoft berkeibe tartozó stúdióhoz ment át Jordan Denton sound designer.

Hirdetés

A twitteren jelentette be nemrég Jordan Denton, a The Last of Us Part II sound designerre, hogy csapatot vált: a korábban a Naughty Dogot erősítő szakember mostantól a Obsidian Entertainmentnél folytatja tovább a munkát.

Hirdetés

Nem kell nagyon messzire utaznia, hiszen mindkét stúdió székhelye Kalifornia államban található - a Naughty Dog Santa Monicában, az Obsidian pedig Irvine-ben tette le a bázisát. Denton értelemszerűen új munkahelyén is a hangokért felelős csapatban fog dolgozni. Nagy kérdés persze, hogy egészen pontosan min. Az Obsidian 2018-ban vált az Xbox Game Studios részévé, következő játékuk a Grounded pedig idén júliusban jelenik meg early access formában. 

Denton tehát valószínűleg egy következő, még be nem jelentett projekt kapcsán foghat munkába. Sokak szerint egyébként ez az Outer Worlds folytatása lehet. Mi mindenképp örülnénk neki. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)