Hirdetés

A The Sims 4 még mindig megingathatatlan, újabb rekordot döntött

|

Nem gyakori, hogy egy játék hat évvel a megjelenése után még bővítse a felhasználó bázisát, pláne, hogy átlépje a mindenkori csúcsát, a Maxis játékának ez mégis sikerült.

Hirdetés

A The Sims 4 egy kortalan játék és itt most nem csak arra gondolok, hogy bármilyen életkorú játékos talál benne magának szórakozást, az óvodástól egészen a nyugdíjasig, hanem arra is, hogy a megjelenésétől számított hatodik évben is töretlen sikernek örvend. Egy kezünkön meg tudnánk számolni azokat a címeket, amik ennyi idő után is képesek rekordokat döntögetni, márpedig a The Sims 4 egyre csak bővíti a felhasználóbázisát. 

Hirdetés

Az EA nem rég jelentette be, hogy az elmúlt két hónapban 2,5 millió új játékos alkotta meg digitális megfelelőjét és próbálta azt végigterelni az élet rögös útján. Ez életszimulátor az elmúlt negyedévben egy rekordot is fölállított, ugyanis volt, hogy majdnem 10 millióan játszottak vele egy nap, amire idáig még nem volt példa. Ez valószínűleg a koronavírusnak is köszönhető, hiszen a The Sims 4-nek hála az emberek legalább virtuálisan kiszabadulhattak a házukból.

Jó esély van arra is, hogy a továbbiakban még tovább bővül a The Sims 4 tulajok köre, hiszen az EA úgy döntött, hogy jó pár címét - köztük ezt is - elérhetővé teszi a Steamen, így egy újabb helyen szerezhető be a mind az alapjáték, mind a megannyi kiegészítő.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)