Hirdetés

A Top Gun: Maverick már a Fekete Párducot is inasba rakta

|

Továbbra is megállíthatatlan a Top Gun: Maverick, sorra ostromolja a többi rekordert a bevételi toplistákon.

Hirdetés

Ismét egy bankókban gazdag hétvégét tudhat maga mögött Tom Cruise sikerfilmje, a Top Gun: Maverick, ami az elmúlt hetekben az amerikai összesített bevételi toplistán lenyomta a Titanicot, majd a Bosszúállók: Végtelen háborút, most pedig sikerült a Fekete Párduc filmet is megelőznie. 

Ezzel az amerikai bevételi lista ötödik helyére tornázta fel magát. Otthon 701 millió dollárnál jár a film (a Fekete Párduc anno 700-nál állt meg) világszinten pedig már nem kevesebb mint 1,441 milliárd dollárt termelt.

Hirdetés

Messze a Top Gun: Maverick a 2022-es év legjövedelmezőbb mozija, hiszen a második helyen álló Jurassic World: Világuralom "csak" 994 millió dollárt szedett össze. A világszintű toplistán egyébként szintén előkelő helyen, a 12. pozícióban áll a film. Itt is egy Marvel mozit utasított maga mögé, az 1,402 millió dolláros bevétellel büszkélkedő Bosszúállók: Ultron kora csúszott vissza a 13. helyre. 

Sejteni lehetett, hogy sokan kíváncsiak lesznek a többszörösen elhalasztott új Top Gun-filmre, de azt talán kevesen gondolták, hogy ekkora lesz végül az anyagi siker.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)