Hirdetés

A Ubisoft felvásárolt egy csalás elleni védelmet fejlesztő céget

|

A francia srácoknak elegük lett a csalókból, és egy egész csapatot bekebeleztek a becsületes játék védelméért folytatott harc érdekében.

Hirdetés

A PC-s játékostábor a létezése óta küzd a csalók ellen. Az olyan, főleg multiplayer játékokkal foglalkozó cégek, mint a Blizzard, az EA vagy a Ubisoft bele is bukhatnak, ha a trükkös srácok tönkre teszik a szolgáltatásaikat. A francia csapat kifejezetten sokat dolgozik a The Division 2, a Rainbow Six: Siege és többi címének életben tartásáért, így védenie kell azok kompetitív integritását. Ebben most valószínűleg sokat fog segíteni a frissen felvásárolt GameBlocks, ami a FairFight nevű, szerveroldali védelmet fejleszti.

Hirdetés

A FairFight egy széleskörben használt szoftver, amit többek között a Battlefield V és a Siege is használ. A felvásárlás ezen nem változtat: a mostani klienseket a jövőben is kiszolgálja majd a GameBlocks, de értelemszerűen nagyobb figyelmet fognak szentelni a ubisoftos projekteknek. Sajnos az sem derült ki, hogy ez a figyelem mennyibe is került a kiadónak.

Akárhogy is, a Ubisoft termékeinél megtérülhet a befektetés, és az is csak használhat a kiadónak, ha másokat segít.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)