Hirdetés

A Ubisoft történetének legjobb PC-s indulását produkálta az Assassin's Creed Valhalla

|

Az Originsszel elindult trilógia záró darabja ráadásul jobban fogyott az első héten, mint bármely korábbi Assassin's Creed játék.

Hirdetés

Úgy néz ki, hogy a Ubisoft ezúttal valóban kihasználta a rendelkezésére álló időt, hogy egy igazán maradandót alkosson az Assassin's Creed szérián belül, a gondoskodás pedig meg is érződik a Valhallán (és ezt a legtöbb teszt, köztük a miénk is kiemeli). Úgy tűnik, a játékosok is úgy érzik, hogy a vikinges témakör feldolgozása nem volt hiábavaló mutatvány.

Hirdetés

A Ubisoft most közleményben tudatta a világgal, hogy az Assassin's Creed Valhalla remekül teljesített a pénztáraknál. Olyannyira kíváncsiak voltak az emberek Eivor kalandjára, hogy azt a legjobban startoló PC-s címmé tették a cég történetében. Sőt, több példány talált gazdára egyetlen hét alatt a játékból, mint az AC franchise korábbi bármelyik részéből.

"Nagyon boldogok vagyunk a lelkes fogadtatás láttán, és szeretnénk megköszönni a fantasztikus támogatást. A megjelenés csak a kezdet, meglehetősen komoly terveink vannak az Assassin's Creed Valhalla további tartalmaival kapcsolatban, melyek hosszú ideig lefoglalják majd a játékosokat."

Abban a legtöbben egyetértenek, hogy valóban jól sikerült a Valhalla, azonban nagyon fontos megjegyezni, hogy a játék sikeréhez az is hozzájárult, hogy a generációváltás napján jelent meg, így összesen hat platform játékosai lelhetik örömüket benne (PC, Stadia, PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X|S).

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)