Hirdetés

A Ubisoft új előfizetéses opciókat készít elő?

|

Nagyon úgy néz ki, hogy a francia óriás tervez valamit, amit a Good Old Games még idő előtt leleplezett.

Hirdetés

Mint mostanra a legtöbb nagy, nyugati játékkiadó, a Ubisoft is kínál egy olyan előfizetéses konstrukciót, ami lehetővé teszi az érdeklődőknek, hogy további extra költség nélkül végigjátszhassák és kiélvezhessék annak kínálatát. Jelenleg csak egyfajta ilyen megoldás létezik, az alap Ubisoft+, ami 15 euróba kerül.

A havidíjért cserébe, hozzáférünk majdnem mindenhez, így alapvetően nem is feltételezné senki, hogy a Ubisoft többféle megoldást is tervezne. A GOG.com kérdőíve szerint mégis ez a helyzet.

Hirdetés

A Good Old Games feltöltött egy kérdéssort, ahol többek között arra voltak kíváncsiak, hogy mennyien fizetnek valamilyen játékbérletért. A felsorolásban szerepel a Ubisoft Plus Gold, Ubisoft Plus Ultimate és Ubisoft Plus Deluxe. Ebből a háromból jelenleg egyik sem létezik.

A kép alapján mi arra tippelnénk, hogy a Ubisoft szét fogja szedni a szolgáltatását három különböző csomagra, és attól függően fognak hozzáférést biztosítani a címeikhez, hogy ki melyik csomagot fizeti. Az EA és a PlayStation is így működik, így alapvetően ez egy logikus megoldás lenne.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)