Hirdetés

A vártnál kevesebb új előfizetőt vonzott az Xbox Game Pass

|

A Microsoft péntügyi beszámolója szerint ugyan növekedés volt látható, az mégsem akkora, amennyire a cég számított.

Hirdetés

A játékipar valaha volt egyik legjobb szolgáltatása az Xbox Game Pass, melynek kínálata PC-n és konzolokon is folyamatosan bővül, de még mindig viszonylag alacsony havidíjat kérnek érte. Számos játék jelenik meg úgy, hogy a Game Pass előfizetői azonnal elérhetik, köztük például az október végén érkező Age of Empires IV-gyel, a november elejére várható Forza Horizon 5-tel, illetve a decemberi Halo Infinite-tel.

Ezek valószínűleg megdobják majd a csatlakozási kedvet, de a 2021-es pénzügyi évben nem nőtt olyan mértékben az előfizetők száma, ahogy arra a Microsoft számított.

Hirdetés

A most kiadott jelentés alapján 37,5%-kal nőtt a felhasználói tábor, de a kiadó eredetileg 47,8%-ra számított. Egy évvel korábban 71%-os növekedés volt a cél, azt akkor sikerült túlszárnyalni, 86% lett a vége. Konkrét számokat továbbra sem tudunk.

Az idei év során olyan újdonságok kerültek a kínálatba, mint a Psychonauts 2, a Microsoft Flight Simulator konzolos változata, a Back 4 Blood, és novemberben jön a Skyrim évfordulós kiadása is.

Az Xbox Game Pass Ultimate változata (amivel PC-n, konzolon és mobilon is elérhetjük a kínálatot, és tartalmazza az EA Play, valamint az Xbox Live Gold minden előnyét) az első hónapra 300 forintba kerül, utána 4190 Ft-ot kell fizetnünk érte, ha előfizetők szeretnénk maradni.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)