Hirdetés

A Warner filmjei többé már nem kerülnek fel 45 nap után automatikusan az HBO Maxra

|

Az újabb stratégiaváltás a Warner és a Discovery fúziójának eredménye.

Hirdetés

Ellentétben a korábbi pletykákkal, a Warner videojátékos részlege egyelőre megúszta, hogy átalakítsák, karcsúsítsák, eladják másnak, vagy esetleg beszántsák az egészet. Mi több, pillanatnyilag úgy fest, épp nyerő sorozatban van a Warner Bros. Interactive Entertainment; a közönség és a szakma által is elismert LEGO Star Wars: The Skywalker Saga sikerét a MultiVersus kedvező fogadtatása követte, és még vár ránk idén a Gotham Knights, illetve a Hogwart's Legacy premierje. Ezt az impozáns felhozatalt pedig jövőre a Suicide Squad: Kill the Justice League érkezése koronázhatja meg. És ne feledjük, hogy közben egy Wonder Woman játék is készül.

Filmes és sorozatos fronton viszont drasztikus átalakításoknak lehetünk tanúi, hiszen egyik projektet a másik után kaszálják el, köztük olyanokat is, a már leforgatott Batgirl. A kiadáscsökkentést eredményező törléseken túl is komoly változások várnak a DC filmes univerzumára, ezzel párhuzamosan pedig lényegében megszűnik az HBO Max, hogy a Discovery Plusszal egyesülve átadja helyét egy új streaming platformnak.

Hirdetés

Ám még mielőtt erre sor kerülne, az előfizetők szembesülni fognak a David Zaslav vezette Warner Bros. Discovery egy másik döntésének következményével, a médiakonglomerátum ugyanis megszünteti azt a gyakorlatot, amely szerint mindössze 45 nappal a mozis premier után bekerültek a Warner filmjei az HBO Max katalógusába. Ehelyett mostantól mindegyik produkcióról külön-külön határoznak majd.

Hirdetés

Ez nagy valószínűséggel azt jelenti, hogy a pénztáraknál gyengén teljesítő filmeket hamarabb, a moziban taroló alkotásokat viszont csak később nézhetik meg otthonuk kényelmében az előfizetők. Sőt, még az sem zárható ki, hogy egy másik digitális platform élvezzen előnyt a cég sajátjával szemben, amennyiben üzletileg indokolt. Az Elvis filmnek például nincs HBO Max-os premierdátuma, ellenben On Demand jelleggel meg lehet majd venni, illetve ki lehet majd bérelni máshol.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)