Hirdetés

A Warner végre eldöntötte, hogy 2022-ben is azonnal érkeznek-e a premierek az HBO Maxre

|

2021-ben ugyebár minden nagy Warner mozi egyből felkerül az HBO Maxre is, de a jövő eddig nem volt kristálytiszta.

Hirdetés

Elsőre sokakat megdöbbentette a Warner, mikor 2020 decemberében bejelentették, hogy 2021-ben minden nagy mozis premierjüket azonnal bemutatják az HBO Maxen is az Egyesült Államokban, így az új filmek párhuzamosan debütáltak a vetítőtermekben az egész világon (már ahol nyitva lehetnek egyáltalán a mozik) és a streamingplatformon az USA-ban. 

Így valószínűleg sikerült menteni némileg a 2021-es mozis évet, ami a rendhagyó, de utólag jónak bizonyult döntés nélkül ugyanúgy kukázható lett volna a stúdió számára, mint a 2020-as esztendő. Ideje azonban végre a jövőt is tisztázni.

Hirdetés

A Warner Bros. pedig meg is tette ezt: ahogy azt sejteni lehetett, nem tartják magukat örökké a mostani rendszerhez, jelenlegi terveik szerint pedig 2022-ben már vissza is állnak a régi, jól bevett módszerhez, csak és kizárólag moziban mutatják be jövőre az új premiereket. A döntés egyben azt is mutatja, hogy a stúdió a 2022-es évre már érdemi mozinéző-mennyiséget remél, tehát abban bíznak, hogy a tömeges oltásoknak köszönhetően végre-valahára magunk mögött tudhatjuk majd a pandémiát. Legyen így.

Egészen pontosan egyébként 45 napot kell majd jövőre várni arra, hogy a mozis bemutató után egy film felkerülhessen bármelyik streamingplatformra.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)