Hirdetés

A Watch Dogs Legion mellett két új versenyző is felkerült a játékeladási toplistára

|

Az nem is volt kérdés, hogy a FIFA 21 megőrzi az első helyét, de a Watch Dogs Legion sem nyitott rosszul, sőt más új címek is ringbe szálltak.

Hirdetés

Novemberben indul csak be igazán a játékipar, az új konzolom mellett egy halom fontos megjelenésre is számíthatunk, de azért arról sem szabad elfeledkezni, hogy még most is jelennek, illetve jelentek meg friss videojátékot. A brit játékeladási toplista első tíz helyezettje közé például most rögtön három új játék is bekerült, ezek közül pedig egyet nyilván sejteni lehetett. 

Szépen kezdett ugyanis a futurisztikus Londonban játszódó Watch Dogs Legion, ami újoncként egyből a második helyet húzta be magának a briteknél - csak és kizárólag a lemezes eladásokról van most szó ugyebár. Ez nagyon szép teljesítmény, abban pedig kár is lett volna reménykedni, hogy a futball egyik őshazájában a kémek lenyomják a labdazsonglőröket.

Hirdetés

A Watch Dogs Legionön kívül azonban akad itt még két új játék: az egyik nem más, mint a Pikmin 3 Deluxe, ami egyből a hetedik helyezést kapta meg, a másik pedig a The Dark Pictures Anthology: Little Hope, a Supermassive Games legújabb horrorkalandja, amelyről már a mi tesztünket is elolvashattátok nemrég. Az említett három játék minimálisan formálta át az előző héthez képest az alábbi listát, nézzétek meg ezt ti magatok:

1 FIFA 21
2 Watch Dogs Legion
3 Animal Crossing: New Horizons
4Mario Kart 8: Deluxe
5 Minecraft (Switch)
6 Super Mario 3D All-Stars
7 Pikmin 3 Deluxe
8 Ring Fit Adventure
9 The Dark Pictures Anthology: Little Hope
10 Minecraft Dungeons

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)