Hirdetés

Állítólag semmit nem keres az EA az A Way Outon

|

Sőt, nem is szólt bele abba, milyen legyen a játék, minden Josef Fares-en és stúdióján, a Hazelighton múlt.

Hirdetés

A jövő héten megjelenik az A Way Out, a következő, EA által támogatott indie játék. A projektet felügyelő Josef Fares mindig is elég nyíltan nyilatkozott, úgyhogy most is elhisszük, amit mond - még ha nem is fogalmaz teljesen egyértelműen. 

Hirdetés

Úgy látszik, az EA nem az EA Originals keretében megjelenő játékokon akarja magát szégyentelenre keresni. Fares egy interjúban elárulta, hogy a kiadó egyetlen dollárt sem kap a játékból, viszont hevesen támogatja azt. Minden döntésbe beleegyezett, abba is, hogy egy példánnyal két játékos játszhasson online. Nem voltak kérései a játékmenet és egyes megoldások kapcsán - ezt egyébként nem is hagyta volna a fejlesztőcsapat.

Azt nem tudni, pontosan hogyan nem jár bevétel a kiadónak a játékból, de valószínűleg nem is tesz bele többet, mint amennyi még megéri. Mindenesetre jó valami jót hallani.

Az A Way Out PC-re, PS4-re és Xbox One-ra március 23-ától lesz kapható, egyike az év legjobban várt kooperatív játékainak.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)