Hirdetés

A World of Warcraft: Shadowlands lett minden idők leggyorsabban fogyó PC-s játéka

|

Legalábbis az Activision állítása szerint a World of Warcraft: Shadowlands rekorder.

Hirdetés

Rengetegen várták a legújabb World of Warcraft kiegészítő megjelenését, amit mi sem bizonyít jobban, minthogy a Shadowlands indulása azonnal leolvasztotta a szervereket. De nemcsak a fejlesztők és szerverkarbantartók érzékelték az óriási érdeklődést, hanem az eladási mutatókkal foglalkozó munkatársak is, ugyanis az Activision eldicsekedett egy mérföldkővel, ami egyben rekord is. 

A vállalat statisztikái szerint a World of Warcraft: Shadowlandsből egyetlen nap leforgása alatt, globálisan 3,7 millió kópia fogyott, amely nem csupán a kiegészítő számára nagy teljesítmény, hanem a játékipar szemszögéből is, ugyanis az Activision szerint egyetlen korábbi PC-s játékból sem kapkodtak még el ennyit az első napon.

Hirdetés

A korábbi csúcstartó a Diablo 3 volt, amely 3,5 millió példánnyal csücsült a dobogón, amíg a Shadowlands le nem taszította onnan.

De nem csak az eladások tekintetében pörög a Shadowlands: a kiegészítő megjelenését megelőző hónapokban és a megérkezése óta eltelt időintervallumban a játékosok több időt töltöttek Azerothban, mint az elmúlt 10 év bármelyik hasonló időszakában, ráadásul a játékon belüli összes játékidő csaknem megduplázódott az előző év azonos időszakához képest. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)