Hirdetés

Játékfejlesztő stúdiót alapított az Assassin's Creed: Origins főhősének szinkronszínésze

|

A csapat már el is kezdte fejleszteni az első játékukat.

Hirdetés

A legtöbb ember számára az Assassin's Creed: Origins Bayekeként megismert Abubakar Salim nemcsak tehetséges szinkronszínész, de több tévésorozatban is szerepelt már az utóbbi években. Ezúttal viszont új szakmai kihívásokat is keres, és egy fejlesztőstúdiót alapított, amellyel egy új IP-n dolgozik producerként.

Hirdetés

A frissen alapított Silver Rain Games egy brit székhelyű cég, amely vezetését Melissa Philips, a BAFTA egykori programmenedzsere intézi. A vállalat folyamatosan bővül tapasztalt szakemberekkel, az új projekt pedig egyelőre prototípus stádiumban tart Philips nyilatkozatai szerint.

Salim nagyon lelkes a stúdió tevékenységével kapcsolatban. Egy interjúban így mesélt erről:

"A videojátékok iparága roppant inspiráló. Játékokkal nőttem fel, és természetesnek érzem, hogy belevágjak a fejlesztésükbe is. Szeretném meghálálni a játékvilág és a rajongók támogatását, és remélhetőleg egy új szemléletmódot is nyújtani az iparágban."

Szerintetek milyen új játékot fejleszt Abubakar Salim és a Silver Rain Games?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)