Hirdetés

Nem tudta lenyomni az Ace Combat 7 Mariót

|

Mivel a brit piacról kapunk egyáltalán bármilyen hivatalos toplistát a bolti játékeladásokról, ezért ezen a héten is ez adja az alapot a legsikeresebb játékok kikiáltásához.

Hirdetés

Megérkezett az év első, dobozosan is forgalmazott, nem remake AAA játéka, az Ace Combat 7: Skies Unknown, ami egyelőre csak konzolokon játszható, de a PC-s dobozos eladások amúgy sem szoktak annyira erősek lenni a multiplatform játékok esetében.

Hirdetés

A brit játékeladási toplista első helyén azonban ismét, már második hete áll a New Super Mario Bros. U Deluxe, az Ace Combat 7 iránti érdeklődés csak a második pozícióhoz volt elég. A Red Dead Redemption 2 és a CoD: Black Ops 4 maradtak a harmadik és a negyedik helyen, a FIFA 19 viszont az ötödikre csúszott a másodikról. A top 10-ből elég csúnyán kiesett a Battlefield V, ami a múlt héten még a hetedik volt, most viszont már a tizennyolcadik. Íme a tizes lista, itt meg a negyvenes:

1. New Super Mario Bros. U Deluxe
2. Ace Combat 7: Skies Unknown
3. Red Dead Redemption 2
4. Call of Duty: Black Ops 4
5. FIFA 19
6. Super Smash Bros. Ultimate
7. Mario Kart 8 Deluxe
8. Grand Theft Auto V
9. Crash Bandicoot N. Sane Trilogy
10. Spyro Reignited Trilogy

A héten jön a Resident Evil 2, és egészen meglepődünk majd, ha az nem az élen nyit. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)