Hirdetés

Piaci elemzők leminősítették az Activision Blizzardot, mert nem bíznak az Overwatch League sikerében

|

A stúdió magabiztosnak tűnik a dolog kapcsán, ám úgy látszik, nem mindenki szerint lesz sikeres a bajnokság.

Hirdetés

Az Overwatch League már a kezdetektől fogva egy megosztó téma volt, mert a Blizzard gyakorlatilag egy új e-sport szcénát akar felépíteni magának, de egyes gazdasági szakértők szerint elég komoly problémák vannak a stúdió merész ötletével.

Hirdetés

A pénzügyekkel foglalkozó Cowen csökkentette az Activision Blizzard piaci értékelését, erre pedig 9 éve nem volt példa. Az elemzők azzal indokolják a döntést, hogy szerintük az Overwatch League nem fog felérni a befektetők elképzeléseihez, és nem valószínű, hogy egy ilyen próbálkozás elsőre sikeres legyen.

Már korábban is rendezett versenyeket a Blizzard, de arra még nemigen volt példa, hogy egy csapat saját kezűleg épített volna fel egy ekkora volumenű ökoszisztémát valamelyik játék köré, így érthető, hogy bizalmatlanok az elemzők. Hamarosan viszont elrajtol az Overwatch League, aztán végre kiderül, hogy melyik oldalnak lesz igaza.

Ti mit gondoltok, sikeres lesz a Blizzard vállalkozása?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)