Hirdetés

Leépítésekbe kezdett az Activision

|

Egyesek szerint az Infinity Wardnál és a Beenoxnál is komolyabb leépítések voltak az utóbbi időben.

Hirdetés

Az Activision legutóbbi pénzügyi jelentéséből az derült ki, hogy meglepően jól megy a szekér, de most úgy tűnik, hogy még talán ez sem volt elég, ugyanis belsős információk szerint nem kevés alkalmazottat engedett most el a cég.

A forrás szerint az Infinity Ward (őket ugye a Call of Duty-sorozatról ismerjük) legalább 20 embert engedett el, míg a Spider-Man és a Skylanders játékokról megismert Beenox a teljes Q&A részlegét megszüntette a leépítés során. Az Activision hivatalos közleménye szerint egyszerű átszervezésről van szó:

"Az Activision Publishing átszervezi az erőforrásait, hogy alkalmazkodni tudjon a digitális tartalmakra való felgyorsult átállásra és ki tudja használni a digitális add-on tartalmakban rejlő lehetőségeket."

Ennél semmitmondóbb közleményt már nagyon nehéz lenne kitalálni, de sajnos egyelőre ennyit lehet tudni az ügyről. Remélhetőleg később egy kicsit több is kiderül, azt pedig őszintén reméljük, hogy az érintett alkalmazottak minél hamarabb találnak új lehetőséget.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)