Hirdetés

Fel fog támadni az Amsterdam 1666, de az alapoktól kezdik újra

|

Az Assassin's Creedről ismert Patrice Désilets jó ideje szenved ezzel a projekttel, de még nem adta fel a reményt.

Hirdetés

Az Amsterdam 1666-nak bajos története van. Desilets eredetileg a THQ Montreal égisze alatt fejlesztette a játékot, de aztán azt felmarkolta a Ubisoft, amikor a THQ összeomlott. A rendező végül 2016-ban, némi jogi viaskodás után visszaszerezte az IP-t.

Hirdetés

A jelenlegi stúdiója, a Panache éppen az Ancestors: The Humankind Odyssey-n dolgozik, de idővel az Amsterdam 1666 is sorra kerül majd, legalábbis ezt nyilatkozta Désilets a VG247-nek. Hozzátette, hogy az Ancestors tulajdonképpen lefekteti majd az alapokat Desilets koncepciójának megvalósításához.

"Gondolj bele, felmászni egy fatörzsön, felmászni egy sziklán és felmászni egy épület oldalán...Gyakorlatilag meglesz a teljes eszköztáram a fejlesztéshez."

Az Amsterdam 1666-ban az eredeti elképzelés szerint a címben is szereplő év környékén, a szabadon bejárható Amszterdamban játszanánk az ördög tanítványát. Néhány éve így nézett ki mozgásban:

Mire tényleg a fejlesztési fázisba kerül, addigra sok minden változni fog. Désilets tisztában van azzal, hogy sokat változott a technológia, ráadásul akkora forrásai sincsenek már, mint egy AAA kiadóval a háta mögött. Ha végre odajut, hogy ismét belevághasson a projektjébe, akkor az alapoktól fogja újjáépíteni az egészet.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)