Hirdetés

Lemondott Andrew House, a PlayStation vezérigazgatója

|

A Sony videojátékos részlegét mostantól nem a konferenciákról is jól ismert House vezeti, de egy darabig még a cégnél marad.

Hirdetés

1990-ben a vállalati kommunikációs részlegen kezdett a Sonynál, és 2011 óta töltötte be a PlayStation divízió elnöki és vezérigazgatói posztját a barátságos, kedves Andrew House. Most viszont eljött az idő a váltásra.

Hirdetés

Bár az év végéig még a Sony Interactive Entertainment vezetői között marad, helyét a mai naptól John (Tsuyoshi) Kodera, korábbi alelnök vette át. House elmondta, nagyon büszke arra, amit a PlayStation és a SIE az elmúlt évek során elért, és úgy érezte, most, amikor a cég soha nem látott méretű sikereket ér el, eljött az ideje új kihívások után nézni. Hálás mind a kollégáinak, mind a játékosoknak, és tudja, a PlayStation előtt még nagyon fényes jövő áll. Mi is köszönünk neki mindent, és sok sikert kívánunk a jövőben. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)