Hirdetés

Annyira bejött a Microsoft Flight Simulator, hogy újabb projektet kaptak a fejlesztők a Microsofttól

|

Noha a Microsoft Flight Simulator egyértelműen rétegjátéknak mondható, az eladott példányszám arról árulkodik, hogy a szimulátorok kedvelőin túl mások is érdeklődnek iránta.

Hirdetés

Vitathatatlanul felívelőben van a francia Asobo Studio szerencséje, mert miután tavaly lenyűgözte a játékosokat az A Plague Tale: Innocence című középkori kalanddal, idén is meg tudta ismételni a bravúrt. A Microsoft Flight Simulator szerintünk is telitalálat, ráadásul annyira jól néz ki, hogy még azok is elcsábultak, akik korábban sosem fontolgatták, hogy gázkaros botkormányba invesztáljanak.

Hirdetés

Tálcán kínálja magát a kérdés, hogy mihez kezd ezután a csapat, és ami azt illeti, a válasz csupán egy kattintásnyira van, ha beszéltek (vagy legalább olvastok) franciául, ugyanis Sebastian Wloch ügyvezető társalapító, valamint Martial Bossard producer interjút adott a La Tribune portálnak. Ebből megtudhattuk, hogy irgalmatlanul hosszú ideig, mintegy hét és fél évig dolgozott az Asobo a világ legszebb szimulátorán, a 210 fősre hizlalt stúdió munkatársai közül 120-an most is neki szentelik minden idejüket. A tervek szerint még tíz éven keresztül támogatják majd a Microsoft Flight Simulatort, amelyből augusztus végi megjelenése óta már egymillió példány talált gazdára.

Továbbra is élvezik az Xbox Game Studios teljes körű támogatását mind anyagi, mind pedig technológiai értelemben, különösen szoros az együttműködés a Forza franchise-t pátyolgató Turn 10 stúdióval. Emellett pedig már megállapodtak abban, hogy az Asobo Studio egy újabb, a Microsoft Flight Simulatortól független játékot is fejleszt a Microsoftnak. Utóbbi nem veszélyezteti azonban a Focus Home-mal kötött szerződést, a csapat ugyanis már korábban aláírt egy projektre az A Plague Tale: Innocence kiadását elősegítő cégnek. Még az sem kizárható, hogy Amicia és Hugo további megpróbáltatásait élhetjük majd át a bejelentés előtt álló játékban.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)