Hirdetés

Annyira rosszul sikerült a Saints Row, hogy jelenlegi formájában megszűnik a fejlesztőcsapata

|

A kiadó is látja, hogy csalódást keltett a sorozat új része, ezért átalakításokat eszközöl.

Hirdetés

Közel harmincéves története alatt megjárt már néhány kiadót a Volition: 2000-ben a THQ vásárolta fel, de a cég csődje után 2013-ban a Deep Silverhez került, amit meg az Embracer Group kebelezett be 2018-ban a Koch Media (ma Plaion) felvásárlásának következtében. Most újabb átszervezésre kerül sor, mivel az anyavállalat is látta a Saints Row finoman szólva is vegyes fogadtatását. 

Az Embracer Group friss pénzügyi jelentésében az ügyvezető, Lars Wingefors azt írja, hogy bár pénzügyileg a vártnak megfelelően teljesített a játék, a fogadtatása nem volt optimális, a rajongókat jelentősen megosztotta. Ennek következtében a Volitiont átpakolják a Gearbox Software ernyője alá, ahol adottak az eszközök a sikerhez, és van egy tapasztalt amerikai vezetőség, ami segíthet, hogy a jövőben ilyen ne fordulhasson elő.

Hirdetés

A Saints Row-hoz a napokban jelent meg egy nagy frissítés, amely 200 különböző változtatással próbálja javítani az élményt, stabilabbá tenni és a kooperatív kalandozással kapcsolatos problémákat megoldani.

Wingefors már szeptemberben is elmondta, remélte, hogy jobb fogadtatásra talál a játék, és ugyan örül amiatt, hogy sokaknak tetszett, szomorú, hogy másoknak meg nem. A hibák elismerése a körülmények ellenére is értékelendő.

A későbbiekben további átszervezésekre kerülhet sor a cégen belül.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)