Hirdetés

Annyira sikeres az Outriders, hogy sorozat lehet belőle

|

A Square Enix nagyon elégedett a játék teljesítményével, már a következő nagy franchise-ként emlegeti.

Hirdetés

Az április elsején megjelent Outriders egyszerre köszönheti sikerét a Game Passnek, a tartalmas demónak, loot shooter mivoltának, valamint az új játékok lassú csordogálásának; alapvetően nem lett rossz, de nem is volt hibátlan. Mindenesetre rengetegen kipróbálták, vagy legalábbis annyian, hogy a Square Enix már most a jövőt tervezze vele. 

A kiadó bejelentette, hogy 3,5 millióan játszották a megjelenés óta, és ahogy írták, "jó úton jár, hogy a cég következő nagy franchise-a legyen". Ez nem jelenti, hogy ennyien fizettek teljes árat érte, sőt, egészen biztos, hogy azok is számítanak, akik az intrótól nem jutottak tovább, de ha a Square Enix boldog, mi is azok vagyunk. Elvégre tényleg nem minden játéknak sikerül eddig jutni.

Hirdetés

A People Can Fly a közeljövőben frissítésekkel és bővítményekkel igyekszik majd jobbá tenni az Outriderst, mert bár nem live service-es játékként kezeli (tehát késznek tekinti abban a formában, ahogy megjelent), szívesen ad még tennivalót a játékosoknak. Az újdonságokról valószínűleg heteken belül többet fogunk tudni. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)