Hirdetés

Anthem - új embereket keresnek a loot rendszer átdolgozásához

|

Nagyjából a játékmenetet érintő minden területhez keresnek új dizájnereket, de úgy néz ki, hogy jelenleg a looton van a hangsúly.

Hirdetés

A BioWare több pozícióra is új munkatársakat venne fel, feltehetően azért, hogy rendbe tegyék az Anthem legvitatottabb részeit. A harcrendszertől, az ellenség tervezésen át a jutalmazásig mindenhol vannak nyitott pozíciók

Hirdetés

Az egyébként egy egészen jó jel, hogy a stúdió aktívan keres szakembereket a fejlesztéshez, és nem mond le a projektről. Az egyetlen gond ezzel, hogy nem csak az kerül majd időbe, hogy megtalálják a szükséges segítséget, de az is, hogy az új arcok belerázódjanak a munkába, megismerkedjenek az eszközökkel. Valószínűleg így hosszú-hosszú hónapokat kell majd várnunk a komolyabb átalakításokra.

A legnagyobb betöltésre váró pozíció egyébként a "vezető rendszertervező", akinek kifejezetten a zsákmányokkal kellene foglalkoznia. Reméljük, az új arcok rendbe tudják majd tenni az Anthem számtalan problémáját.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)