Hirdetés

Az Anthem újabb fontos fejlesztője távozott a BioWare-től

|

Chad Robertson 14 évet töltött a cég kötelékében.

Hirdetés

A BioWare továbbra is lapátolja a szenet az Anthembe, de miután a Cataclysm sem hozott igazi megváltást, egyre többen gondolják úgy, hogy a játékot már nem lehet helyrehozni. 

Hirdetés

Sorra mennek el a dolgozók a fejlesztőcsapattól, de a távozók is igyekeznek tartani a lelket a játékosokban. Chad Robertson újabban az Anthem megjelenés utáni tartalmakért felelős vezetője volt, de múlt csütörtökön bejelentette, hogy 14 év után új kalandok után néz. Mindenért hálás, és úgy gondolja, az SW:TOR, az Anthem, az austini csapat és a BioWare is jó kezekben van, nagy dolgokra lehet még számítani.

Robertson az iparágban marad, de még nem mondta el, mely cégnél folytatja. Korábban Ben Irving vezető producer lépett le, akinek szintén az Anthem megjelenés utáni tartalmait kellett ápolgatnia.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)