Hirdetés

Anthem - a digitális bevételek már a megjelenéskor meghaladták a 100 millió dollárt

|

Nem lett kiemelkedő a BioWare új játéka, de ennek ellenére azért szép pénzt hozott az EA konyhájára.

Hirdetés

A játékosok egy része ugyan jól elvan az Anthemmel, azonban sokan inkább úgy gondolják, hogy akik nem azt kapták, amit vártak, hiszen sok probléma rondíthat bele a játékélménybe. A bevételeken mindenesetre nem igazán látszik meg a rajongók csalódottsága.

Hirdetés

Közzétett egy új jelentést a Superdata, amiből kiderült, hogy több mint 100 milliós digitális bevétellel sikerült rajtolnia az Anthemnek. Sőt, februárban a BioWare alkotását vásárolták meg a legtöbben konzolokon, az pedig már csak hab a tortán, hogy a játékbeli költekezések mértéke is elérte a 3,5 milliót PlayStation 4-en és Xbox One-on. Ezek alapján pedig úgy tűnik, hogy pénzügyi fronton nem igazán lehet oka panaszra az EA-nek.

Nektek hogy tetszik az Anthem?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)