Hirdetés

Anthem - ilyen eladásokra számít az EA

|

Az Electronic Artsnak nagy elvárásai vannak az Anthemmel kapcsolatban.

Hirdetés

Bár az illetékesek korábban tagadták, hogy az Anthem teljesítménye a pénztáraknál bármilyen negatív következménnyel járna a BioWare-re nézve, azonban logikusan végiggondolva biztosak lehetünk benne, hogyha a csapat első "játék, mint szolgáltatás" elvet követő projektje nem lesz sikeres, akkor az kihatással lesz a további munkáikra, így például a következő Dragon Age-re is.

Hirdetés

A GamesIndustry.biz beszámolója szerint az Electronic Arts elnöke, Andrew Wilson a befektetőknek elmondta, hogy 5-6 millió eladott kópiára számítanak a pénzügyi év végéig, azaz március 31-ig, tehát durván 6 hét alatt kellene elérniük ezt a mérföldkövet. Wilson szavai alapján ebben közrejátszik majd a demó is, amellyel kapcsolatban ugyan előfordult néhány technikai probléma, azonban a kipróbálható változattal a játékosok realizálták, hogy az Anthem egy olyan játék, amilyennel korábban még nem találkoztak.

Wilson azért hozzátette, hogy hosszútávra terveznek az Anthemmel, így nem csak erre az évre vonatkozóan, hanem a későbbiekre nézve is nagy potenciált látnak a BioWare játékában az élő szolgáltatással kapcsolatos terveiknek köszönhetően. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)