Hirdetés

Egy új cég vette át az APB Reloadedet, nagy változásokat terveznek

|

Valamiért mindenki meg akarja menteni az APB-t. Most éppen a Little Orbit vállalta a feladatot.

Hirdetés

Az APB átalakított verziója, az APB Reloaded 2013-ban jelent meg, de nem volt a minőség csúcsa. Az ingyenesen játszható MMO egy egészen szórakoztató alternatívájává vált a GTA Online-nak, de a játékosszámot nem bírta fenntartani.

Hirdetés

A Little Orbit most átvette a játékot, a CEO, Matthew Scott pedig bejelentette, hogy komoly fejlesztéseket terveznek. Lesz új játékmód (ki akar velünk fogadni, hogy battle royale?), új térkép, és előbb-utóbb az Unreal Engine 4 alá is átpakolnák az egészet.

"Ez egy hosszú folyamat lesz, ami alatt rengeteg rendszert kell átírnunk, és rengeteg művészeti anyagot kell átpakolnunk."

A múltban is volt már szó arról, hogy UE4-re megy a játék, de a korábbi csapat nem tudta leszállítani ezt az ígéretet. Na, majd most.

Matthew Scott szerint egyébként az UE4-re átállás nem fog meglátszódni sem látvány, sem teljesítmény tekintetében. Az egész csak arról szól, hogy a játék könnyebben bővíthető legyen, és ez lenne az új kiadó hosszútávú célja. Meglátjuk, mi lesz belőle.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)