Hirdetés

Aquaman - hivatalosan is ez minden idők egyik legsikeresebb filmje

|

Az Aquaman hatalmas bevételt hozott, sokkal nagyobbat annál, mint ahogy azt korábban bárki képzelte volna.

Hirdetés

Az Aquaman a DC Comics filmeken belül nemrég maga mögé utasította a korábbi legnagyobb anyagi sikert hozó filmet, A sötét lovag - Felemelkedést, és bizony láthatóan nem akar megállni.

Hirdetés

A Transformers 1,12 milliárd dollárt termelő harmadik részét is a háta mögött hagyta az Aquaman a saját busás 1,13 milliárd dollárjával, ezzel pedig felkerült a minden idők legnagyobb bevételét termelő filmek Top 20-as listájára. A film egyre halmozódó sikereit természetesen a rendező sem hagyta szó nélkül.

James Wan korábban megjegyezte, hogy Aquamanre évekkel ezelőtt egy narancssárga pólóba bujtatott rossz viccként tekintettek, de ma már senki nem mer nevetni rajta. Valamint már az egymilliárd dollár elérésekor megköszönte a rajongóknak a töretlen támogatást, továbbá Jason Momoa színésznek azt, ahogy ő életre keltette a figurát, ezzel generációk számára válva a karakter jelképévé.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)