Hirdetés

Már most többet hozott az Aquaman, mint az Igazság Ligája

|

Jason Momoa lenyűgözte a közönséget, végre egy sikeres DC mozinak örülhetünk.

Hirdetés

Ahogy azt a kibeszélőnkben elmondtuk, egész jól szórakoztunk az Aquaman vetítésén, még akkor is, ha a filmnek nyilvánvalóan vannak hibái. És ezzel a jelek szerint nem voltunk egyedül.

Hirdetés

A stúdió büszkén jelentette, hogy már most, alig pár héttel a premier után sikerült jóval túlszárnyalniuk a Justice League számait. Az Igazság Ligája mozi egész életciklusa alatt 658 millió dollárt hozott a konyhára, az Aquaman pedig már most 750 millió környékén jár.

A számokat látva valószínűleg ezen az úton indul majd el a stúdió a jövőbeli filmek esetében is. Meglátjuk, ez a színes-szagos-humoros vonal mennyire áll majd jól a többi karakternek.

Ti láttátok már a filmet?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)