Hirdetés

Aquaman - a milliárdos filmek táborához csatlakozhat?

|

Úgy tűnik, hogy érdemes volt a Warner Bros.-nak bizalmat szavaznia James Wannak, ugyanis az Aquaman szépen gyűjti a bevételt és a spekulációk szerint meg sem állhat egy nagy mérföldkőig.

Hirdetés

Ahogyan mi cikkünkben és a Puliwood kritikájában is olvashattátok, bár nem volt hibátlan, de jól sikerült az Aquaman, ez pedig a szájhagyománnyal és a marketinggel kombinálva elég volt ahhoz, hogy azok is kíváncsiak legyenek rá (például Jason Momoa miatt *kacsint*), akik nem kifejezetten szeretik a képregényfilmeket. 

Hirdetés

A box office statisztikák szerint a külföldön december 21-én bemutatkozott Aquaman máris 105 millió dollárt termelt Amerikában, további 450-et pedig a világ többi részén, így egy hét leforgása alatt közel 560 millió dollár bevétellel dicsekedhet el. A spekulációk szerint ha ez a tendencia folytatódik, akkor a hablegény akár átlépheti a bűvös 1 milliárd dolláros mérföldkövet is, mielőtt kipörög a mozik műsorából, amellyel a DC Moziverzumának legjövedelmezőbb filmjévé válhatna (jelenleg a Batman Superman ellen tartja a rekordot 873 millió dollárral). 

Idén egyébként négy blockbusternek sikerült megugrania ezt a bűvös számot: a negyedik helyen A hihetetlen család 2 áll 1,24 milliárddal, a harmadik a Jurassic World: Bukott birodalom 1,34 milliárddal, a második a Fekete Párduc 1,34 milliárddal, az első pedig a Bosszúállók: Végtelen háború 2,04 milliárddal dollárral. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)