Hirdetés

Artifact - a játék tervezőjétől, Richard Garfieldtól is megvált a Valve

|

A Magic: The Gathering alkotója a játék egyik húzóneve volt, de úgy néz ki, hogy a Valve-nál folyó leépítések őt sem kímélték.

Hirdetés

A Valve az utóbbi időkben több embertől is megvált, ahogy arról mi is írtunk, 13 VR fejlesztőt is szélnek ereszettek a cégnél.

Hirdetés

A jelek szerint az elbocsátások nem álltak meg hardveres fronton, ugyanis az Artifacton dolgozó csapatból is távozni kényszerültek néhányan. Egyelőre nincsenek pontos információk, hogy hány embertől váltak meg a kártyajáték körül, az biztos azonban, hogy Richard Garfieldet érintette a leépítés.

Garfield nevéhez olyan játékok fűződnek, mint a Magic: The Gathering, a Netrunner vagy a Battletech, így nem meglepő, hogy az Artifact marketingjében kulcsfontosságú szereplő volt. Épp ezért elég furcsa, hogy néhány hónappal a játék megjelenése után a Valve elengedi, de a játéktervező a jelek szerint már készült erre az eshetőségre. Elmondása szerint a döcögős rajtból számítani lehetett arra, hogy leépítések lesznek a csapatban.

Hogy a mennyire nem a számítások szerint alakult a játék indulása, azt jól mutatja, hogy a Steamen nem igazán megy 600 fölé az egyidejű játékosszám. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)