Hirdetés

Assassin's Creed Odyssey - a jelenlegi generáción még egy AC sem startolt ilyen jól

|

Az első héten többet hozott a konyhára a játék, mint az utóbbi években bármelyik Assassin's Creed epizód.

Hirdetés

A Ubisoft büszkén jelentette be, hogy az Assassin's Creed Odyssey lett a jelenlegi generáción legjobb nyitó hetével bíró epizód, azaz a játék több bevételt hozott a kiadónak, mint az Assassin's Creed IV: Black Flag, az Assassin's Creed Unity, az Assassin's Creed Syndicate vagy a tavalyi Assassin's Creed Origins a megjelenést követő első héten. 

Hirdetés

Mindez az Odyssey által termelt teljes bevételre vonatkozik, tehát beleszámítanak a lemezes és digitális eladások, valamint külön megvehető extra tartalmak, tehát a szezonbérlet és a mikrotranzakciók is. 2017-ben egyébként az Origins ugyanígy rekorder lett, akkor a Syndicate-et utasította maga mögé a bevétel tekintetében az aktuális epizód. Kijelenthető tehát, hogy a Unity óta felfelé ível a széria csillaga, nem csak értékelések, hanem termelt bevétel szempontjából is. 

Konkrét számokat sajnos nem közölt a Ubisoft, így darabra pontosan nem tudjuk, mennyi Assassin's Creed Odyssey talált gazdára egyetlen hét alatt. Az viszont biztos, hogy a játék a jövőben is folyamatosan hizlalja majd a franciák bankszámláját: ugyan jövőre nem érkezik új AC, de az Odyssey támogatását hosszútávra lőtték be, idén decembertől fogva egymást váltva érkeznem majd a fizetős és ingyenes bővítmények - a The Lost Tales of Greece extra küldetésekért egyetlen fillért sem kell fizetni. A két DLC-t (Legacy of the First Blade és The Fate of Atlantis), és csomagonként 3-3 extra fejezetet tartalmazó  (valamint az Assassin's Creed III Remasteredet is magában foglaló) szezonbérlet pedig elég csábító lehet azoknak, akik még többet szeretnének kapni az ókori hellén világból. 

Ti is hozzájárultatok az Assassin's Creed Odyssey elsőhetes bevételéhez vagy vártok még a vásárlással egy leárazásra? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)