Hirdetés

Assassin's Creed Origins - kétszer annyi fogyhat belőle, mint a Syndicate-ből

|

A Ubisoft vezérigazgatója szerint a játék óriási siker, és rövid időn belül duplán túlszárnyalhatja elődjét.

Hirdetés

Egész jól sikerült visszatalálnia a helyes útra az Assassin's Creed sorozatnak. Az Origins a kritikusok szemében is siker lett, és láthatóan a játékosok is szeretik.

Hirdetés

A tavaly októberben megjelent játék a Horizon Zero Dawnnal és a The Legend of Zelda: Breath of the Wilddal versenyzett az év legjobbjának járó elismerésért - két éve nem gondoltuk volna, hogy ez valaha megtörténhet. Azt már a kiadó is többször elismerte, hogy a Unity botrányos startja után a Syndicate nem hozta az elvárásokat, de láthatóan sokan hajlandóak voltak megbocsátani.

Yves Guillemot vezérigazgató elmondta, a játék jó úton halad afelé, hogy kétszer annyi példány fogyjon belőle, amennyi a Syndicate-ből teljes élettartama alatt. A pénzügyi vezető Alain Martinez hozzátette, a Season Passt vásárlók aránya is jobb, tehát arányaiban (és nyilván mennyiségben is) többen fizettek az extra tartalmakért, mint a Syndicate esetében.

A The Hidden Ones január végén jelent meg, de ez csak az első volt a várható tartalmak közül.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)