Hirdetés

Assassin's Creed Origins - kétszer olyan jól startolt, mint a Syndicate

|

Az Assassin's Creed sorozat visszatérése elég jól sikerült.

Hirdetés

Október 27-én jelent meg az Assassin's Creed Origins, ami mind a kritikusok, mind a játékosok szívébe belopta magát. 

Hirdetés

A siker az eladási adatokon is látszik. A hét elején úgy tudtuk, nagyjából olyan volt a start, mint a Syndicate esetében, viszont azóta kiderült, hogy a digitális eladásoknak köszönhetően valójában sikerült duplázni. A vásárlások 35 százaléka digitálisan történt, a játékosok egyre jobban pártolnak el a dobozos kiadásoktól. 

Ez a tendencia amúgy más játékok esetében is megfigyelhető, a Destiny 2-t már a játékosok fele vette inkább digitálisan. A Ubisoft egyébként többet keresett mikrotranzakciók, season passek, DLC-k és előfizetések eladásával, valamint hirdetéseken keresztül, mint a játékeladásokkal. Ne csodálkozzunk, hogy a loot boxok ennyire elterjedtek, mert hiába a hangos kisebbség, nem ez dönt, hanem a fizető többség.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)