Hirdetés

Sem a Control, sem a Man of Medan nem nyitott olyan jól, mint az Astral Chain

|

A brit játékeladási toplista élére most is egy Nintendo-exkluzív állt, mely több multiplatform újdonsággal küzdött meg az első helyért.

Hirdetés

Az előző már egy kimondottan mozgalmas hét volt a játékiparban, és minél beljebb kerülünk az őszi szezonba, annál többször lehetünk tanúi izgalmas versengéseknek. Sokan pályáztak az első helyre, de csak egy szerezhette meg.

Hirdetés

A brit játékosok a PlatinumGames alkotását, az Astral Chaint vásárolták meg legtöbb példányban dobozosan (digitális eladásokat még mindig nem mér a UKIE), de nem sokkal, 1100 darabbal maradtak el tőle a Wreckfest konzolos változatai. 250 példányon múlt, hogy nem a The Dark Pictures: Man of Medan lett a második, amitől pedig 300-zal kevesebben voltak kíváncsiak a Controlra. Ezek közül csak a Supermassive horrorjátéka osztotta meg a kritikusokat, a többi cím kimondottan jó pontszámokat kapott. Ez a teljes top 10:

1. Astral Chain
2. Wreckfest
3. The Dark Pictures Anthology: Man of Medan
4. Control
5. Mario Kart 8: Deluxe
6. Crash Team Racing: Nitro-Fueled
7. Super Mario Maker 2
8. Marvel's Spider-Man
9. Grand Theft Auto V
10. Tom Clancy's The Division 2

Ti mit vettetek?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)