Hirdetés

Átlépte a 300 millió dollárt a Star Citizen

|

A pénz elsősorban a Star Citizen játékbeli boltjában megvásárolható hajók eladásainak köszönhetően gyarapodik.

Hirdetés

Továbbra is elképesztő mértékben dől a pénz a Robert Space Industries játékára, melynek világában több mint 2,7 millióan jártak már, részben úgy, hogy fizettek a belépőért, részben pedig az ingyenes hétvégéknek köszönhetően. Messze még a fejlesztés vége, de a játékosok töretlen lelkesedéssel támogatják a projektet.

Hirdetés

Miután decemberben sikerült átlépni a 250 milliót, mostanra egy májusi, nagy ugrásnak köszönhetően újabb 50-essel nőtt az összeg, így a cikk megírásának pillanatában a számláló 300,716,069 dollárnál jár, mely 92,6 milliárd forintnak felel meg. A csapat tegnap egy egyórás stream során válaszolt a földönkívüli fajokkal kapcsolatos kérdésekre, ezt a műsort nézhetitek meg alább. 

Folyamatosan érkeznek a frissítések, részleteznek új funkciókat, de hogy az egészből mikorra lesz egy kész játék, az továbbra is kérdéses. Reméljük, minél hamarabb, de akárhogy is, az már biztos, hogy bekerül a történelemkönyvekbe.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)